maanantai 14. heinäkuuta 2014

A.Hitler kyseessä.Historian kirjausta ja korjausta...

1944 A.Hitler Immolanjärven
rannalla Marskin syntymäpäi

6 May 2011
Osama bin Ladenin kuolemaa ollaan spekuloitu laajalti maailmassa,Pakistanissa,Yhdysvalloissa,Isossa Britanniassa ja jopa Suomessakin.
Amerikkalaisten operaation ensimmäistä versiota kyllä pian muuteltiin siitä ettei fideli ollutkaan kuollut venäläinen AK-47-rynnäri kuumana kädessään,vaan kaatui aseettomana uskonurhona makuuhuoneensa parisängyn päädyn eteen paimentolaismatolle..Lisäksi Valkoinen talo sekoili Osaman vaimojenkin suhteen ilmoittamalla vielä,että Osaman väärä poikakin oltiin ammuttu.
Tällaisissa tapauksissa keittää aina uskovaisten ja uskottomien päissä salaliittoteoriat.
Totta puhuaksini en välittäisi taalankaan vertaa olilo hänen ruumiinsa haudattu Al Qaedan lippuun käärittynä Intianmereen tai heitetty Abbotabadin villakompoundinsa viereiselle roskalavalle.
Ja kolmanneksi,jos hän kuitenkin olisi jäänyt henkiin ja lopulta kytketty Guantanamo Bayn Gitmo-klubilla amerikkalaiseen 110-volttiseen generaattorisähköön,emme koskaan tulisi kuulemaan totuutta.
Koko hässäkkä pani minut tutkaisemaan ihmeellistä Aadolf Hitlerin kuolemaa,miten silloisten säännösten puitteissa tehtiin aivan samoin kuin tänäänkin suuressa mediasirkuksessa.

Hyvää iltaa hyvät kuuntelijat...............
(Suomen Yleisradion uutisankkuri kreivi Karl-Erik Creutz)
 .. ja sitten ulkomaanuutiset.Lainaus BBC:n Home Serviceltä.
Olemme saanut tiedon Lontoon kirjeenvaihtajaltamme seuraavan uutisen.
Tänään toukokuun 1. päivänä 1945 suurta sekasortoa on aiheuttanut Aadolf Hitlerin kuolemantapauksen ympärille kehittyneet kysymykset.
Kolmannen Valtakunnan johtajahan kuoli eilen berliiniläisessä bunkkerissaan.
On aivan uskomatonta miten maailman eniten etsintäkuulutettu mies pystyi asumaan aivan Kolmannen valtakunnan pääkaupungin sydämessä,missä miljoonat berliiniläiset ovat vakuuttaneet etteivät ole natseja eivätkä koskaan olleet niiden sympatisoijia ja ettei kukaan koskaan tiennyt johtajansa rikoksista ihmiskuntaa vastaan.

Ensimmäiset raportit ovat vihjanneet,että Hitleriä oltiin ammuttu päähän Puna-armeijan johdolla bunkkeriin kohdistuneessa kommandoiskussa.Lisäksi ollaan väitetty,että Hitler oli kaapannut ihmissuojakseen pitkäaikaisen rakastajattarensa Eva Braunin,jonka valtakunnankansleri oli nainut edellisenä iltan bunkkerin salissa pidetyssä seremoniassa.
Fräulein Braunin oletettiin aluksi saaneen laukaustenvaihdossa osumaan sääreensä pintahaavana,mutta tänään ollaan julistettu kuolleeksi.
Liittoutuneiden ylijohdon lausunnot lisäksi osoittavat,että Führer oli oletettavasti nielaissut syaniidikapselin ennen kuin oli ampunut itseään Mauser-pistoolilla ohimoonsa.
Toisiaan kumoavia tietoja oltiin Liittoutuneiden johdossa kutsuttu ns. sotasumuksi.
Hitlerin ja Eva Braunin ruumit oltiin poltettu bunkkerin pihalla Waffen-SS:n säännöstelybensiinillä,jota oltiin hankittu vaivalla ympäri Berliiniä 15 jerrykanisteria.Liittoutuneiden johto oli kuitenkin kieltäytynyt julkaisemasta kuvia ruumiista,koska ne voisivat olla katsojille liian raakoja..
Venäläiset Puna-armeijan joukot olivat kuvanneet Kosmopoltiskja Pravdaa varten 18-millimetrin kinofilmin,mutta pelättiin että sen julkaiseminen voisi sytyttää henkiin jääneessä natsikaaderissa kostoyrityksiä..
Kuolinkuva kuulema esittää,että Hitler makasi selällään maassa pistoolin luodinreikä ohimossaan,mutta eri tahot ovat väittäneet kuvan olleen väärennöksen.
Salaliittoteoriikot taasen väittävät,että bunkkerista löydetty ruumis oli yksi Hitlerin näköisistä aliaksista,jolla pystyttiin harhauttamaan Liittoutuneiden verikoiria..
Ison Britannian pääministerin lehdistöattashea kuitenkin oli lausunut,että Mr. Churchill oli täysin tyytyväinen faktoihin,että kyseessä oli Herr Hitler..
(Vaikkei silloin oltu vielä keksitty forenssista tutkimusta eikä DNA.testauksia A.Hitler oltiin tunnistettu Saksan johtajan henkilääkäripiireissä hyvin dokumentoidulta housuosastolta tekniikalla,mikä myös oli vahvistanut propagandaministeri Göbbelsin tunnistamisen.Göbbelshän perheineen kuoli omasta syaniidikädestään samassa bunkkerissa).

Liittoutuneet ovat lisäksi vahvistaneet,että Hitler oltiin haudattu kristillisin menoin.Paikalle oltiin kutsuttu Hitlerin Welt Kommandaturin Feldpastor Heinrich Sachsenring suorittamaan siunauksen.Siitä huolimatta valtakunnankanslerin sympatisoijat sekä viidennen kolonnan airueet olivat vaatineet siunausta natsiseremonialla eikä millään ruumiin heittämisellä Puna-armeijan amerikkalaisen lend-lease-Studebaker-kuorma-auton lavalle pressun alle.
Yleisesti ollan myös kuiskailtu kyseenalaisuudesta,oliko tällaisella sotilasoperaatiolla minkäänlaista laillisuuspohjaa,joka johti Führerin kuolemaan.
Monelta taholta ollaan vihjailtu,että Saksan valloittaminen oli selvää kansainvälisten lakien rikkomista.Marsalkka Petain,entinen Vichyn autonomisen hallinnon johtaja oli protestoinut siitä,että Liiittoutuneet olivat laittomasti rikkoneet Ranskan,Italian,Saksan ja valloitettujen rannikkoalankomaiden rajoja..
Britannian johtava ihmisoikeuslakimies Sir Geoffrey Robertsonkin oli myöntänyt,että Hitlerin kuolema voisi aloittaa vaarallisen tapahtumaketjun.
Jos maailmankuulu despootti,jonka kädet ovat tahriintuneet miljoonien viattomien verestä, voidaan murhata näin "omaistensa" keskellä bunkkerinsa lämmössä ja mukavuudessa,niin kukaan ei olisi turvassa.

Sir Oswald Mosley,brittiläisen fasistipuolueen johtaja kutsui Hitlerin kuolemaa sotarikokseksi.Hän olikin lausunut,että todistukset Hitleriä vastaa 6 miljoonan ihmisen tappamisesta keskitysleireillä oli puhdasta kansainvälisen sionistisalaliiton keksintöä yrittäessään perustaa juutalaista valtiota Palestiinaan..
Sir Oswald myös epäili,että Lontoon Eastendin,Coventryn,Yorkin ja Plymouthin tuhopommitukset olivat MI5:n eli brittiläisen sotilastiedustelun käsialaa sekä Churchillin allekirjoittamia pelkästään natsien niskoille pantavina..Vielä ennen viemistään topattuun vankiselliinsä hän oli julistanut natsien vielä nousevan ylös kostamaan Führerinsä puolesta.
Samaan aikaan Liittoutuneet ovat suunnittelemassa bunkkerin alueen tasaisiksi jyräämistä armeijan caterpillareilla,ettei paikasta muodostuisi mikään turistikohde eikä Hitlerin pyhäkkö.

On kyselty paljon tiedoista,mitkä olivat johtaneet Liittoutuneet Hitlerin salapesään.
Oliko joku hänen luotetuistaan pettänyt hänet suuren rahapalkkion,uuden henkilöllisyyden ja uuden elämän janossaan Argentiinassa?
Vai oliko johtolankana ollut bunkkerin katolla liehunut repaleinen ja ruudista mustunut hakaristilippu tai bunkkerin panssaripääoveen ruuvattu ja sään kuluttama kultadupleerattu nimikilpi "Führerbunker"?
Emme kai koskaan tule tietämään.

Kaikesta kohusta ja sekaannuksesta huolimatta ei ole epäilystäkään etteikö Herr Hitlerin kuolemalla ja sodan mahdollisella päättymisellä olisi ollut huomattava potku Mr. Churchillille tulevien parlamenttivaalien mielipidekyselyiden tuloksiin ja miten hän maanvyörymävoitolla valittaisiin sodan jälkeiseksi ensimmäiseksi pääministeriksi.

(Valitettavasti historiassa hän hävisi labour-puolueelle)

Hau Hitler

Ei kommentteja: