lauantai 19. heinäkuuta 2014

Kissa-alttareista,katinhännistä ja koiranhäntätupsukoista jne.Lukkarinrakkautta.


Eemeli siskolle isomman siskon kissanhautajaisista.
------------------------------------------------------------
Taitaa sun vierailusta tulla kattivaltiovierailu!
Onhan niillä jenkkeilläkin lemmikkieläinten hautausmaista!
Mutta kattialttari!?
Mä olen kuopannut meitin filsukodin takapihalle muoviseen kauppapussiin monet koiranpenikat ja kaksi mun kattia Tigerin ja Mingmingin.,mutten koskaan funtsinut pystyttää katolista pyhäinkuvagrottoa niille.Vanhat kuolleet koiramme mä kuoppasin aikoinaan riisisäkissä meidän talon takaiselle niitylle,missä nyt on uusi asuinalue.Hyvin ne on nukkuneet betonisokkeleiden alla.
Kaikista on elävinä huolehdittu ja rakastettu,vaikkei sankarihautoihin olla siunattu..Yksi koira..Cheapie..se ilmaiskoira kuoli koiratappelusta saatuihin vammoihin ja Mingming-kissan joku oli ajanut autolla yli ja heittänyt sen raadon meitin rekoliin.
Tiitillä elukka-asianaisena on haka auki ja hälläpyörä heittää..Olikos Tittaraisella suruaikana musta kolttu päällä ja virsikirja veskassa.En tiedä onko kissoille omat virtensä ja koirille samoin.Madoille on kyllä omansa...Mää oon mato matkamies vaan...!
Sen huushollissa ei voi kulkea meikäläisen  pellehousut eikä chaplinmonot jalassa..saatika humalassa,koska sen roinat on niin fragiileja.Nyt mä kuljen kotona lyhkäsissä kalsareissa,minkä persiistä äidin sanonnan mukaan näkyy Putkolan leima eli paskapierun jälki.(Putkolahan oli Iisalmen osuuskauppa)

Niistä mustilaisista vielä--
Äitihän lupas antaa meidät mustalaisille,kun oltiin kuin seinästä revittyjä.
Ollaanko Ruotsissa menty niin pitkälle kuin natsi-Saksassa aikoina,että kaikki silmämalkaset piilotetaan leireihin ja linnoihin ja sitten steriloidaan?Mää oon tavannut elämässäni ns. terveitä ihmisiä johtopalleilla,joille sais kirjoittaa hullunpaperit eikä sallia edes vapaakävelyä.
Mutta omassa hulluudessa on helpompi elää kun ollaan sinuja se toisen alter egon kanssa päivisin.

Niin Ruotsiahan kutsutaan neutraaliksi valtioksi ja taitaa niillä Talebaneillakin olla Boforsin tykit.
Mikä mua naurattaa on Suomessa pidetty keskustelua siitä,etteivät suomalaiset joukot olekaan sodassa,vaan Afganistanissa virallisesti hallituksen ja kentsujen suilla sanottuna,vaan kriisitilanteissa..
On se kumma,kun polkumiinoista lentää kintut ja konekiväärillä suolataan brittisotilaista,ettei jumboihin arkut mahdu...ja Suomessa pelätään lausua sanaa SOTA..!Ovatkos ne siellä turvaamassa paikallista demokratiaa ja kansaa terroriuhalta entisen Bushin suulla?.
Kummia nynnyvaltioita Suomi ja Ruotsi ovat!

No...se sotimisesta,hulluista ja mustilaisista!
Totean vain kuin yksi suomalainen lumikupuli (valkoinen suomalainen saudiduunari) aroprojektissa,että on rotusyrjintää vastaan,muttei tykkää ulkolaisista eikä mustalaisista.

Rauhanterveisin.
Juha



Ei kommentteja: