perjantai 4. heinäkuuta 2014

Talonmies Mällisen raportti luvattomasta naisen tuonnista parakkiin..

Happy Hour
Juhart 2005


Siskoni lähettämä eemeli Ruotsista
-------------------------------------
RAUTARUUKKI OY
 
Talonmies, Urho Ilmari MÄLLINEN
os. Ansaranta. Raahensalo. Puh.N:o 3191/265. Rautaruukki.Oy.
Heinäkuun 18 päivänä 1971.
 
Paikallisjohtaja, Herra.Toivo....., Henkilökunnan, herra,.....Päällikkö......, Sosiaalipäällikkö, herra....ja Aren sähkömies Johannes....tietoksi.
 
Koska tänään, heinäkuun 18 päivänä 1971. n. kello 9,oo ap. tavallisuuteni mukaan olin Asuntoparakeilla,  tilapäis siivouksia tekemässä- ja aivan sattumalta, ollessani, parakki,n:o 4 - ja kulkiessani, huone n:o 1 sivuitse, tuli huoneesta, siellä asuva, Aren,Sähkömies,Johannes...,  niin sanottu, sähkömies niin sanottu, sähkömies, Johannes..., joka kahvipannu kätesää
,joka alkoi-ja alkoi estämään, minun huoneeseen, n:o 1, sisään katsomista, joka alkoi- ja aikoi estämään, minun huoneeseen, n:o 1 sisään katsomista, jossa yläpetillä, täysin riisuunteena, oikealla yläpetillä, makasi, nainen joka nyt ulkomuotoltaan ei näyttänyt mitenkään niin kauniilta,vaan sähkömies, Johannes..., kuitenki hyvin, Röyhkeällä äänellä-  ja muutoinkin erittäin röyhkeästi esiintyen, useampia kertoja hyvin kuuluvalla äänellä, huusi, että luvan naisen tuomiseen- ja asumiseen, on hänelle antanut, Sosiaalipäällikkö, Herra, Erkki...., enn, jolta tällaisten lupien antamiseen, puuttuu täysin kaikki okeutet, sillä se sitäpaitsi on Rautaruukki.OY:n,voimassa olevien sääntöjen vastainen teko muutoinkin.
Niin minä, joka tästä loukkaannuin, Johannes..., käytöksestä, muutoinkin niin kutsun, kaikki yllä luettelemani, Herrat- ja mainitun luvan esittäneen, Herra, Johannes..., huomenna, heinäkuun 19 päivänä 1971, Herra,Sosiaalipäällikön huoneeseen,neuvotteluun, kello,10.oo ap. siitäkin, mihin ja millä luvalla, Herra.... on antanut R....le, mainitunlaisen luvan antanut-ja millä perusteella asia on nyt- ja heti selvitettävä- ja kiireellisesti- ja het, minä vaatin enkä luovu vaatimuksestani.
 
Aika ja paikka kuin yllä on kirjoitettuna.
Taloutenhoitaja- ja talonmies, Urho Ilmari Mällinen
 
Tätä kirjettä on jaettu seuraavasti:
1 kpl.....
1kpl.....
1 kpl...
ja 1 kpl .Johannes..., että olette kaikki tietoiset asiasta- ja sen esille tulevista seuraamusista itse toimin syyttäjänä.k,o tilaisuudessa myöskin.
 
Käskystä, talonmies U.I.M
 

Ei kommentteja: